Min butik

Jag har blivit med butik, eller den har varit min ett tag men har haft den uthyrd. Men så tänkte jag att jag skulle prova att själv stå här och betjäna kunder och prova på något nytt. Det är jättekul! Att få möta människor och prata med dem, till skillnad från att stå på scen. Visseligen möter man folk men konversationen blir ju en aningen begränsad 🙂
Så välkommen förbi och hälsa på om ni har vägarna förbi Köpmangatan 3 i Gamla stan. Då jag precis öppnat har butiken ännu ingen skylt men butiken ska heta Wester & CO. Orginellt va?

Vi håller på att utöka butikssortimentet hela tiden. Men just nu har vi underbara silversmycken från Guldviva, handgjorda med omsorg från Åland, ljuvliga krämer och tvålar från Lothantique, fina och söta silverhalsband för barn (Lilla Anna, spöket Laban och smycken inspirerade av John Bauers sagor) och mycket mer. Många bra ge bortpresenter för alla tillfällen. 
Min butik från insidan

Köpmangatan 3Min butik från utsidan

Det är härligt att stå här inne och se lämmeltåg av turister gå förbi utanför. De stannar precis utanför skyltfönstret. De finns alltid någon att le emot 🙂

Turister

nu blev det här som en hel reklampelare och det var inte riktigt meningen. Men jag är så glad och stolt över min lilla butik 🙂

Kommentarer