Att förverkliga drömmar…

I år fyller jag 42 år men jag känner mig som 30 typ ibland 70. men det är inte det som är grejen. Det känns som det är nu livet börjar. Först nu känner jag att jag börjar bli säker på vem jag är, Vad jag står för och mina värderingar. Jag kan tillåta mig själv att vara barnslig och busig, tillåta sig att känna och inte bry mig så mycket om vad andra tycker, det är frihet. Jag är så nyfiken på livet det finns ju så mycket saker att lära sig och så mycket att uppleva. Annars tycker jag nog att min kropp ser ut som den gjorde när jag var 20. det är bara det att allt hänger 20cm längre ner. Så jag ser framemot livet och att njuta varje dag och att varje dag är en ny dag av möjligheter. Jag har många drömmar som jag vill förverkliga. Jag har förverkligat två nu i mitt 40-åriga liv. Det ena är att börja ta ridlektioner igen. Det är så roligt och underbart härligt att få vara i stallet. Det andra är att jag fått ett piano och börjat ta pianolektioner. Det är svåååårt! Jag har faktiskt upptäckt att jag inte har lika bra minne. Hmmm…

Det är viktigt att drömma och hålla drömmarna vid liv och våga förverkliga dem.

Det har varit jätteroligt att få blogga här och som sagt jag har tusen tankar hela tiden så jag skulle kunna blogga hela tiden konstant.

Ta var på er och njut av varje dag!

Nu åker jag till Åland min lisa för själen.

Kram

Petronella

Åland min lisa för själen

Kommentarer