En helt perfekt långhelg

Underbart sköna dagar! Tänk, att det kan vara så härligt att bara vara i naturen och njuta. När solen strålar och temperaturen är behagligt över 20grader – då mår jag som bäst.

Fick mitt första dopp, för säsongen, i sjön och tog en tur med ekan. Varje morgon bar jag ned min frukost och satt på bryggan och lyssnade på alla fåglar.

Min guddotter tog examen som Biomedicinsk analytiker, och det firade vi, men sen var vi bara familjen på lilla landet, Livat och roligt.

Nu laddar vi upp inför vår Sommarfest den 14 juni, med sång, mode, musik och hatt!  Carl Jan Granqvist, Christoffer O Reagan, Cay Bond, Bea Szenfeld, Lotta Lewenhaupt och Gaby Borglund sitter i ”hattjuryn”. Första pris en fin resa och många andra priser också. Man kan både komma i den eleganta och den roliga hatten. Och herrar är förstås välkomna. Anmäl dig via 1.6miljonerklubben.com, klicka på Sommarfest.

Om några veckor stundar Almedalen. Vi har program den 5:e och den 8:e juli, se websidan, och det nya är sedan vår Damlunch den 13 juli i anslutning till Victoriadagarna på Öland. Det blir också kul. Allt finns på websidan.

Alexandra

Kommentarer