Möt Johanna Snickars – igen!

Hej i sommarvärmen!

Jag heter Johanna Snickars, är stolt ambassadör för 2,6 miljonerklubben sedan många år och nu är det min tur att blogga – igen! Jag hoppas kunna beröra ämnen som ligger mig varmt om hjärtat, bl a stress och prestationskrav, samt astma och allergier. Jag kom först i kontakt med 2,6 när jag desperat skannade av hela internet efter information om cellförändringar, läs gärna om mina erfarenheter av det eller mina övriga blogginlägg från december 2010.

Att så många unga kvinnor engagerat sig i 2,6 kan bara betyda en sak; hälsofrågor berör även om du själv är ung och frisk. Vissa har kanske en mamma eller syster som blivit sjuk, eller har drabbats själva. Många unga kvinnor idag är högpresterande och enbart stress i sig kan leda till hälsoproblem. Att tidigt i livet öka medvetenheten om kvinnosjukdomar, hälsa, kost, risker och livskunskap tror jag personligen är nyckeln till ett hälsosamt liv.

På bron utanför Tate Modern i London

Jag kom nyss hem från en långhelg i London och är glad att jag hann med Tate Modern – kan verkligen rekommendera Miró-utställningen (pågår till 11/9). Direkt efter jobbet idag är det dags för Blodomloppet med kollegorna. Lite trött, åskan ligger i luften och regnet kommer från och till, men sommarregn är bara mysigt och jag vet att jag kommer vara nöjd efteråt. Jag återkommer med en full rapport från loppet imorgon!

/Johanna

Kommentarer