Hatten på för sommaren!

Sommaren kom på riktigt när alla hattar slog ut på vår Sommarfest! Alla var på topphumör, vi åt tapas och drack lite gott vin. Till och med fåglarna blev lyckliga när Divine sjöng!

Christopher O´Regan kåserade om historien bakom Haga Slott och talade lyriskt om 1700-tals människan. Vår kärntruppsmedlem från 2,6, designern Bea Szenfeld talade om mode och Maria Llerena lärde oss dansa salsa.

Camilla Läckberg med kvällens mest eleganta hatt, Eva Funck för kvällens roligaste hatt och Marika Smith för kvällens hatt

Kvällens höjdpunkt blev naturligtvis hattparaden. Fantastiska sådana från Hattgalleri La Violette visades av kända och okända modeller med kläder från Jacobnssons och Thalia. Elegantaste hatten hade författarinnan Camilla Läckberg, roligaste Eva Funck.

Alexandra

Marikas bilhatt i närbild, motivet syftar på bilköerna ut till Haga Forum där vi var! Kul.

 

Kommentarer