Lyx i vardagen

Nu är jag tillbaka i civilisationen igen efter 3 dagar och 3 nätter på världens, i sitt slag, största bilträff (ungefär 17 000 amerikanska bilar och 50 000 besökare passerade grindarna) där jag sålt kalendrar från tidigt till sent, under en gassande sol, iförd skyhöga klackar och min ”bästa kompis” dom här dagarna har varit Proderms solskyddsmousse, för hade jag inte haft den så hade jag troligtvis varit både kokt och stekt vid det här laget. Jag är, med andra ord, lite si så där lagom mör i benen. Hjärnan är inte heller i högform, efter en åtta timmars bilfärd hem och därför ställde jag in kroppen på viloläge när jag kom innanför dörren.

Dessutom har jag dom senaste dagarna varit utan både el och rinnande vatten i min omedelbara närhet och någon ordentlig toalett har jag inte heller sett sedan i onsdags förmiddag, men jag överlevde tack vare gott sällskap och jag blev servad med både frukost, lunch och middag.

Det är upplevelser som den jag har haft på Power Big Meet 2011 i Västerås som ger lite perspektiv på saker i vardagen som annars är så lätta att ta för givet, för tänk er själva… Hur enkelt är det att göra sej piffig med bara en bilspegel och en Baja-Maja… 😉

Det här var min sista dag som gästbloggare för den här gången. Ni har fått lite ”bits and pieces” ur min vardag, som den ser ut för tillfället, och jag tänker lämna er med en bild på en av dom minsta besökarna som kom förbi kalendermontern för att prata bort ett par minuter. Han heter Alexander och hans mamma är ”min” Fröken Juli i MirAnna’s Calendargirls 2012 och hans pappa är en av dom åtta fotograferna.

Tack för mej och vi ses igen! En fortsatt fin kväll till er alla! Nu ska jag luta mej tillbaka och njuta av ”Stolthet och fördom”.

Foto: Camilla Gille

Kommentarer