Victoriadagen på Öland!

För första gången var jag med och firade Kronprinsessans födelsedag i Borgholm! Anledningen att vi, 1.6 och 2.6, var på plats i Borgholm, var att vi fick erbjudande om att ordna en Damlunch med seminarium, utställning och underhållning den 13:e juli.

Det kom ca 200 kvinnor och några män, och alla var såå nöjda och tackade för den inspirerande och roliga lunchen! Dr Åsa talade om livskvalitet och Mi Ridell om mindfullness och att våga vara lyckig. Båda uppskattades varmt av alla våra gäster. Katarina Fallholm, öppnade med Habaneran ur Carmen och alla fick något drömskt i blicken när Katarina sjöng L´amour, l´amour. Over the rainbow lyfte våra sinnen och Gladys del Pilar med Waiting for a miracle, visade att hon är i klass med självaste Aretha F tycker jag. När hon sjöng Your love is lifting me higher, fick hon hela publiken på fötter. Alla dansade som final! Tala om hög stämning – mitt på eftermiddagen dessutom.

Dagen därpå, den 14:e juli, blev en härlig föreställning som TV producerade, till Kronprinsessan Victorias ära! Men tyvärr regnade det hela tiden! Och det hällde ned. Vi i publiken hade ju virat in oss i regnkappor och jackor, men den stackars Kungafamiljen var tappra och blev genom våta!  Ja ni såg kanske kungen själv i en sopsäck som skydd. Självklart skulle man ha satt upp en baldakin över dem, ett litet tak! Att Kronprinsessan med familj kunde le och se glada ut trots att de måsta ha blivit våta in på kroppen, det var en bragd!

Under festmiddagen i partytältet efteråt blev alla äntligen varma. Mycket tack vare kvartetten The Fabulous Four, med Tamla Motown Hits!

Hann med en pressinbjudan till Drottning Victorias Vilohem som var såå förtjusande trevligt och fint gammaldags. Med en lugn atmosfär vi alla behöver känna ibland. Dit ska vi åka med Föreningen en weekend och njuta.

Alexandra

Kommentarer