Äntligen dags!

Hej igen! Nu är det äntligen dags för mig att få blogga igen. Jag hoppas och vet att vi ska få en trevlig vecka tillsammans. När jag skriver detta håller morgonen på att dagas. Månens glans gör ju att vissa nätter kan man bara inte somna.

Solnedgångar har ju också en enorm magi. Men i skrivande stund är det morgonen som snart ska bli dag.

Det har varit en händelserik tid för mig och för min sånggrupp Vocalettes. Vi har fått 2011 års Anita O´Day stipendium och på tisdag ska vi entra ”Allsång på Skansens” scen. Jag ska självklart berätta mer om detta under veckan.

Efter kvällens gig på Engelen tillsammans med Robert Wells trio och Vocalettes ska jag försöka att få ett par timmars sömn innan det är dags för repetitioner uppe på Skansen. Jag ser fram emot en vecka tillsammans med er här på bloggen.

Maria

Kommentarer