Just another magic monday!

Idag var det rep på Skansen inför ”Allsången”. Jag började morgonen med att försöka köra ifrån regnet på min moppe. Jag tog mig ända fram till Skansen och tillbaka innan de första dropparna nådde mig. Jag hann också fram och tillbaka till Skansen, innan våra barn och deras fem kompisar som sov över vaknade! Tänk att man kan sova så mycket som tonåring! Jag kan inte komma ihåg att jag sov så mycket! Sen kan det ju möjligen bero på att de låg och tittade på film fram till fyra-snåret i morse! Efter mitt tidiga rep blev det som sagt en väldans åtgång på mackor, fil, flingor, juice, och annat smått och gott man kan äta till frukost. Otroligt så mycket de dessutom får i sig. Ja mat och musik har förgyllt min dag i dag.  Först ett svängigt möte med Kristoffer Nergårds band på Skansen! Och senare ikväll en helt magisk middag på restaurang ”Michelangelo” i gamla stan. Där vi inte bara åt god mat, utan också bjöds på spontan underhållning av Eddie Oliva. Han fick verkligen hela restaurangen att fullständigt gunga. Så nu ser jag fram emot fortsätta morgondagen (alltså idag tisdag) med samma ingredienser. Mat och musik! Mat kanske det inte blir lika mycket av, men musik kan jag lova att det blir mycket av på allsången. Vi i Vocalettes är redo att svänga loss. Vi hörs i morgon.

Kommentarer