Premiärdag!

Så kom då premiärdagen av ”Close Up Rhapsody”. Det visade sig bli en strålande dag! Regnet som väckte mig mitt i natten hade passerat och istället visade solen sitt glada ansikte. Morgonen och förmiddagen var fylld med stämrepetitioner, nya koreografi instruktioner av fantastiska Lotta Furebäck, nytt körschema och en del provningar hos sömmerskan. Här sitter Pernilla och lagar trasiga nätstrumpor. Pernilla är förutom vår make-up och wardrob ansvarige, också vår stand-in i Vocalettes när någon är borta.

Under tiden som Pernilla fixar våra strumpor så fick vi en stund till att fixa hår och sminka. Med tanke på draget och stämningen som blev inne i tältet under showen, så är jag glad att jag valde den ”lockiga looken” just denna kväll. Svetten fullkomligt rann av oss. Det syns om inte annat på den här bilden. Linsen på kameran är så fuktig av all värme att det ser alldeles immigt ut. Geir hade behövt ha vindrutetorkare på sina glasögon. Så om en liten stund bär det av mot Gislaved och kvällens föreställning. Vi ses imorgon! Kram

Kommentarer