Oväntat besök

Idag har vi haft oväntat besök. Grannens katt kom och tog en tupplur i blomrabatten. Tänk så skönt det ser ut, han ligger där helt avslappnat och vilar i väntan på nya äventyr. Jag skulle gärna ha lagt mig där bredvid honom. Efter en hel dags repetitioner med staging, dans och sång är det precis vad ett par trötta ben skulle behöva. Men det finns alltid några ”måsten” som måste tas om hand, innan den där stunden kan komma. Lugn och ro eller vila kan verkligen te sig på extremt olika sätt. Jag måste säga att Piccacio här på bilden har valt ett väldigt klokt och förståndigt sätt. Han är trött, alltså sover han. Det är ju så vi borde göra! Ta hand om våra egna behov. Jaja, lätt att säga kan tyckas, men ibland är det inte minuter eller timmar som räknas. Nej, ibland är huvudsaken att man ändå försöker. Även om det bara handlar om en liten stund. Så istället för att ta itu med hushållssysslor, eller sätta sig framför datorn, eller känna att jag ”ska bara”….innan jag vilar, så borde vi göra som Piccacio ”! Gå och lägga oss” på en gång vi är trötta Det ska jag göra nu!

Imorgon är det premiär i Falkenberg på ”Close Up Rhapsody” så nu ska jag sova med några nyrepeterade stämmor i huvudet och några nya steg i dagens korografi snurrandes i huvudet. Så då återstår det bara för Piccacio och mig att säga Godnatt!

Kommentarer