Söndag!

Ytterligare en bloggvecka går mot sitt slut. Så fort det går när man har trevligt! Igår kände jag mig lite nostalgisk över att sommaren går mot sitt slut. Här kommer en kavalkad av bilder från sommarens ljus över det halländska havet.

Tänkte att jag skulle skriva nåt tänkvärt, kanske nån uppmaning, ”klokord” eller nåt med eftertanke. Någonting som man kan ta med sig, någonting med god eftersmak och nånting att verkligen komma ihåg. Sen insåg jag att ibland är ord överflödiga. De här bilderna tycker jag säger mer än tusen ord. Det är det här vi ska ta med oss när hösten, vintern och mörkret sätter in. Naturens egna färger och den kraft vi får av det. Det bästa av allt är att vi allihop kan njuta av det, utan att det kostar oss någonting mer än att vi öppnar våra ögon och sinnen och tar emot vad moder jord har att erbjuda. Hoppas nu att ni har haft en underbar sommar och att vi ses den 31 Augusti på Clarion Hotel där vi ska prata om ”Föräldrarollen i Nöd och Lust. ”  Tack för denna veckan! Kramar Maria

Kommentarer