Den moderna renässansmänniskan

 

Hej kära miljonerläsare!

Nu tar jag med varm hand över stafettpinnen från den underbara Vendela Duclos och hälsar er varmt välkomna till en del av min värld och en del av mina tankar! 

Det var ca ett år sedan sist jag skrev här och precis som förra gången känner jag mig hedrad att bli tillfrågad igen trots att jag inte är så van att blogga, men tycker att det är väldigt roligt och spännande.

Den vackra hösten har närmat sig med raskt takt och även om sommaren är slut kan man känna att den har omfamnat hösten mjukt och fortfarande kan man söka sig till vattnet och sätta sig vid bryggan och låta blicken dansa över den glittrande vattenytan och lyssna på kluckandet. Havet ger mig alltid inspiration, vila och ny kraft! Det blåa havet så helande… så lugnande…

Jag tänker på den moderna människan som en modern renässansmänniska i full fart framåt på många plan. Jag tänker tillbaka när jag läste Anton Cehkhov och lyssnade på Adagio by Albinoni med min lilla hund.  Nya tankar, nostalgi och tankekontraster…

 För några kvällar sedan blev jag bjuden till Maria Möller show, vilken fantatisk artist! Hon sa bl a något väldigt vackert och tänkvärt: Har ni tänkt någonsin på att vi människor älskar alldeles för lite? 

Jag vet ju inte vem du är som läser detta inlägg men jag önskar dig allt det bästa vem du än är och hoppas att du älskar livet mera och njuter av vartenda andetag!

All Kärlek

Roxanne

Roxanne Heravi Khajavi 1,6&2,6 miljonerklubben sommarfest
Roxanne Heravi Khajavi 1,6&2,6 miljonerklubben sommarfest

 

 

 

 

 

Kommentarer