Nu är jag ambassdör för Filipstad!

Den här fina bilden tog Mikael Lindblom för Nya Wermlands-Tidningen när jag korades till ambassadör. Jag tar över efter tv-programledaren Rickard Sjöberg. Med fanns också Carl Jan Granqvist som också varit ambassadör.

Jag har fått ett nytt Jag har fått ett nytt hedrande uppdrag som ambassadör för Filipstad, den 21 i ordningen. Jag korades under Oxhäljamarknadens sista skälvande timmar och ska nu under ett helt år göra allt jag kan för att göra Filipstad känt i Europa. Filipstad ska vi prata om hela tiden! Filipstads Tidning fanns på plats och tag denna fina bild på mig när förre ambassadören Rickard Sjöberg lämnade över.

Tro det eller ej men jag har faktiskt värmländskt påbrå. Pappa och hela hans Gefvert-släkt växte upp i Munkfors. Själv är jag ofta i Filipstad och Grythyttan för att hälsa på min gode vän Carl-Jan Granqvist, som också varit ambassadör för Filipstad. Nu planerar vi för många trevliga 1.6 aktiviteter här så många kan få uppleva denna fina del av Sverige.

Alexandra

Kommentarer