Våga att älska livet mer…

Hej kära vänner,

Det är många bollar i luften just nu. Igår var jag på hjärtgåing som är 1,6&2,6 miljonerklubbens årliga promenad tillsammans runt den vackra kungliga djurgården ca 7 km. Det var så härligt.

Ikväll ska jag gå på Höstens stora modevisning på Dansmuseet i Stockholm, jag älskar mode, det sätter färg och extra energi på tillvaron.

Imorgon åker jag till London och nu är det dags igen att lämna över bloggpennan. Tack för den här gången kära läsare och kom ihåg att vara snäll mot dig själv och att älska mer så blir du mer älskad! Det du ger får du tillbaka. Var lika vänlig mot dig själv, som du är mot andra.

Kärleken du ger till dig själv ger ringar på vattnet för dina nära att njuta av. Tänk ofta på det som gör dig glad, när du har riktigt kul och krydda ditt liv med dessa tillfällen ofta. För när insidan mår bra syns det även på utsidan. När harmonin råder, råder seger och dess sötma är ljuvlig och med ett inre lugn får du smaka det ofta;) Våga att älska livet mer…

Med all kärlek

Roxanne

Kommentarer