Vi dansade oss fram över Djurgården

Vilken glädje och inspiration vi fick på Hjärtgåingen med så mycket dans på programmet! Zumba, Fuego, Life och så rockade vi rockring. Let´s Move, som Michelle Obama startade USA har vi försökt plantera in i vårt land. Det är bra för konditionen att rocka rockring. Det är roligt och det passar alla åldrar! Författarna Mari Ljungstedt och Katerina Janouch är fantastiskt duktiga.  Ja även Frederika och Fanny 9 år.

Oj som vi rockade! Här Mari Jungstedt och Katerina Janouch på scenen. Frederika, 8 år skymtar i bakgrunden med mig och till hö Annika Jankell

Nio städer hade Hjärtgåing och kampanjen går ju bara ut på att vi ska komma igång och röra oss och ha roligt samtidigt. Så det ger mersmak. Tänk att just dans är så nyttigt. Det är bra för hjärnan, kan lindra fibromyalgi som i dansterapi. Eva Bojner Horwitz , docent och dansterapeut, har kommit ut med en bok om kultur som ger hälsa. Hon har också visat en film från sin terapi som botat många sjuka. Visst är det hoppfullt!

Hösten är en spännande tid, tycker jag. Vi förbereder många seminarier, salonger och mässor över hela landet. Kom gärna med förslag på mässor vi kan delta i eller att vi ska besöka just din stad/ort. Bara vi har någon kontaktperson på platsen som kan hjälpa oss med lite råd och dåd så kan det bli av.

Riktiga rockbrudar är Marie Jungstedt, Katerina Janouch ochannika Jankell

Bli gärna vår representant/kontakt kvinna. Vi söker fler, så är du intresserad hör av dig till eva@1.6miljonerklubben.com. Nya uppgifter väntar dig. Spännande, intressant, roligt och du får många nya kontakter.

Höstens utbud av kultur är enormt. Man ses igen efter sommaren då vi nästan alla hämtat nya krafter och inspiration. Sommaren är härlig men ändå har nog många hunnit sakna arbetet och kamraterna, rutinerna, många gånger. Vi kommer med den nya boken om Kärlek och begär och vi hoppas verkligen att den blir uppskattad. Vad är viktigare än just relationer som bottnar i kärlek, att ha lust på livet, det är ju viktigt. Vad ger oss problem och fascinerar, jo begär! Läs den! Både män och kvinnor är medförfattare.

Som alltid på hösten kommer den nya Kalendern. I år med ny utformning, nya ansikten och framför allt – ny fotograf. Bingo Rimér! Tänk så roligt att vi genom er alla kära medlemmar kan samla in pengar till forskningen på kvinnors hälsa just genom kalendern och vår pin.

Tack för att ni är med oss och hör gärna av er med förslag på ämnen ni tycker vi ska ta upp och skriva om.

Vi vässar för att stötta sjuksköterskorna och undersköterskorna för att få en mer jämlik vård!

Glad höst.

Alexandra

Kommentarer