Lite historik och ett erbjudande

För ungefär tio år sedan hamnade jag i en tid av att rannsaka och summera mitt liv. Jag hade haft ett bra flyt på musikfronten, det var turnéer, studio- och TV-jobb. Men hur länge skulle detta ”bananskalsliv” kunna fortsätta? Jag hade varit övertygad om att pensionsåldern för körtjejer låg runt 25 år och nu var ju den åldern passerad med råge! Därför bestämde jag mig för att skaffa mig ett andra ben att stå på. Precis när IT-bubblan sprack föll mitt val på att lära mig att göra hemsidor. Trendkänslig? Nja.

I samma veva var jag singel och började undra om jag någonsin skulle hitta någon att leva och skaffa familj med. Denna undran förändrades efter några år till en längtan, ja okejdå, kanske att jag t.o.m började känna den berömda klockan ticka och att desperationen kröp närmare. Jag önskade mig verkligen att hamna i en familjesituation med hela paketet. Apa, häst och villa. Nu!
Så skedde miraklet. Han med stort H stod där och visst är det sant som man säger:
”Man ska akta sig för vad man önskar, för att det kan hända att det slår in.”
Idag lever vi tillsammans, Han och jag. Vi har två gemensamma barn. I paketet ingår 3 fantastiska bonusbarn, ett bonus barn-barn samt två bonusexfruar…

Hanna Wanngård
foto: mahatmas.se

Mina dagar som sångerska, webbdesigner och mamma är otroligt varierande och i vissa perioder lite extra hektiska.
Idag var en mysig dag som startade med att 5-åringen började på simskola. Huttrande klev han upp, efter att ha varit i vattnet en trekvart, och säger: ”J j jag l l ängtar rrrredan efterrr n n nästa tttorsdag”.
Sedan bar det av till Hem&Villamässan, där uppdragsgivarna till min senaste webblansering hade en monter: Gröna Flyttlådan. Deras idé är att hyra ut hållbara flyttlådor i miljövänlig, återvinningsbar plast. Jag lyckades övertyga dem om att läsarna till den här bloggen skulle få lite rabatt. Om ni ska flytta så rekommenderar jag varmt att ni bokar flyttlådorna på deras hemsida, www.grönaflyttlådan.se och uppger rabattkoden HANNABLOGG, så får ni 10% rabatt. Erbjudandet gäller till den 31/12-2011!

Gröna Flyttlådan
Självklart behövs lite musik i mässmontern! Johan Bengan Bengtsson på gitarr och trummisarna Lena Thomander och Adam Kårsnäs på flyttlåda!

Nu ska jag avsluta dagen med att repetera inför helgens Vocalettesjobb som bjuder på utmaningen att lära sig lite sångtexter på Tyska, Spanska och Kinesiska! Hepp!

Kommentarer