Variation

Det kom en CD-skiva med posten. Det var den skönt rogivande ”Breathe Out” med Malou Berg som jag var med och spelade in i våras. Det är alltid så otroligt spännande att få höra det färdiga resultatet av en inspelning! Den här skivan är verkligen full av stämningsfulla och vackra arrangemang.
Mitt jobb är enormt varierande. Med Malou har bl.a jag fått förmånen att åka till Japan och framföra hennes världsmusik under Swedish Style i Tokyo. Senaste konserten var på Boulevardteatern i Stockholm, där jag också fick spela på tibetanska skålar (singing bowls).

Här är jag tillsammans med den franske slagverkaren Xavier Desandre Navarre. Från releasekonserten av Malou Bergs "Alignement"
I 60-tals utstyrsel för "The Remember Concert" med Hans Edler

På lördag bär det av till Växjö för att sjunga med Hans Edler i en 2 och en halv timmes skön nostalgitripp med 60-talslåtar och anekdoter från den tidens musikliv. Det projektet startade för 6 år sedan i ett fullsatt Konserthus i Stockholm och har rullat på sedan dess.

Självklart är det ändå Vocalettes som tar den största delen av mitt fokus och har bjudit på de största äventyren. Alla våra hisnande resor med Robert Wells och Rhapsody In Rock som inte bara har tagit oss runt i Sverige, utan också runt jorden till Kina, England och USA. Dessutom har vi de senaste åren släppt en skiva, gjort en hel del egna konserter och nu 2011, blivit årets Anita O’day prisdagare. I somras var vi inbjudna till Allsång på Skansen. En riktig kick!

Den 19 juli 2011. Vocalettes i Allsång på Skansen.

Kommentarer