En djungel!

Jag är gravid! Nu klarar jag av att säga det… det tog lite tid för mig att kunna formulera den meningen. Jag är gravid!

Bakom scen på Cirkus. "Lena Ph- Min drömshow"

Jag är en karriärskvinna, en arbetsmyra som älskar mitt jobb och eftersom mitt jobb även är min passion så blir det mycket av den varan. Hjälp, hur ska det gå att få ihop med barn och familj?  Jag har alltid vetat att jag vill ha barn , men sen… jag undrade just när ”sen” skulle komma.

”Sen” är här nu!! Till en början var det svårt för mig att vänja mig vid tanken att vara gravid men nu känns det fantastiskt underbart!!

I februari är det dax. Nu längtar jag som en tok till februari. Eftersom jag har jobbat i princip varje dag sedan jag fick veta att det växer en liten krabat i mig så har jag inte hunnit med att fixa med allt man vill inför ankomsten. Förutom att jag tänker jag på det konstant och redan hunnit shoppa en hel del små kläder. Det sägs ju att man inte ska göra det men hur ska man kunna låta bli när allt är så sött?!

Igår åkte jag och min sambo iväg för att titta på barnvagn. Herrejösses. Det är en djungel!! Man blir snurrig i huvudet av all information. Vad ska man välja för märke? Kom gärna med bra tips om vad man ska tänka på.

Just nu är vi inne på en dansk vagn som heter ”Trille”. Den verkar nätt men stabil, har lite större, svängbara även låsbara hjul fram som är bra nu när det snart blir vinter och bra packmöjlighet under. Passar bra för mig som alltid har mycket saker med mig.

 Vagnen ”Trille”

Eller en holländsk vagn, ”Bugaboo cameleon” som är så poppis, i allafall här i Stockholm. Även den är stabil och nätt. Lätt att packa ihop. Svängbara framhjul som går att låsa. Den levereras med lite mindre hjul men man kan köpa till vinterhjul, vilket är bra. Vad som är positivt är att vagnen har en vändbar sitt och liggdel. Däremot är vagnen väldigt låg, eftersom den även är lätt och därför måste ha en låg tyngpunkt. Det innebär att utrymmet under vagnen inte är så stort och även svårt att komma åt.

Vad det blir? Det får vi se. Vi får väl snart ge oss ut i djungeln igen för att se om vi blir lite klokare nästa gång.

Kram Caroline

 

 

Kommentarer