Gnister och glimmer!

Jag ska på dop i dag innan det blir dubbelshow med Lena Philipsson på Cirkus. Min bästa vännina Christina Lootus ska döpa sin underbart söta lilla dotter Selma, Livia. Jag ska även sjunga på dopet.

s
Fina familjen Lootus

Låten som Christina önskat är ”Välkommen hem” skriven av Sonja Aldén så nu är jag i full gång att repa in den. Det är en väldigt fin doplåt. Sonja är och har alltid varit fantastisk på att skriva texter.

Jag lärde känna Sonja för ca tio år sedan när vi båda bodde i Malmö. Men vi lärde känna varandra på riktigt när vi spenderade två veckor tillsammans i Kiev 2005. Vi körade till Litauens bidrag i Eurovision Song Contest. Just den upplevelsen har jag skrivit om i min text ”Vad finns det bakom stjärnorna” i ”Mera kackel”, som jag tidigare berättat om. Här kommer ett utdrag:

Kiev visade sig vara en mycket fin och fräsch stad med vackra byggnader i starka kulörta färger blandat med tinnar, torn och kupoler i kråsigt guld. Vi som hade blivit varnade att vara försiktiga och aldrig gå ut ensamma kände oss väldigt trygga men följde ändå rådet vi fått. Tydligen hade hela staden renoverats och restaurerats inför denna tävling, till och med nya vägar hade kommit till. Vilken satsning. Jag är verkligen glad för att jag fick lära känna, inte bara denna vackra stad utan även att få insupa atmosfären bland människorna och kulturen. Vårt hotell låg mitt i shopping och restaurangstråket vilket var himmelriket för mig och Sonja. Överallt såg vi fantastiskt fina skor utsmyckade med glitter och stenar som gnistrade i solen där de stod i skyltfönsterna. Jag ,som likt en skata dras till i allt som gnistrar och glimmar, och dessutom är galen i skor köpte flera stycken, En hel extra väska fylldes upp på vägen hem.”

Bling bling från Karen Millen
Fina fotsmycken från By Marlene Birger
Favoriter från Sand

Just de här skorna är inte köpta i Kiev men de är bland favoriterna just nu.

Jag och Sonja

Nu måste jag skynda iväg.

Kram så länge.

Caroline

 

 

 

Kommentarer