”Min drömshow” på Cirkus

Nu bär det iväg till Cirkus igen för att showa med Lena PH i hennes ”Min drömshow” som produceras av Blixten o co. Det är ett fantastiskt roligt jobb. Till att börja med att få vistas i dessa gamla härliga lokalerna som andas så mycket historia. Inte att förglömma mina underbara kollegor och en fantastiskt bra show. Vi började redan den 15 augusti med repetitioner. Det följdes av en på många sätt väldigt slitsam och spännande repetitionsperiod. Vi höll på med ändringar såsom kläder, skor, koreografi och övergångar ända in till premiär den 29 september. Det är många små komponenter som ska sitta ihop och bli bra. Till slut blev det väldigt bra. Den spelas torsdag, fredag och lördag fram till den 17 december. Vissa lördagar även matiné. Har ni inte sett showen så gör det!!  Boka på www.ticnet.se

Vansinnigt snygga Lena
Lena och jag
Skååååål på premiären
Jag och min körkollega Marie backstage.
Jag i den berömda 006 dräkten. 006- med rätt att föda... 🙂 Marie i en annan av Lenas scenkreationer från förr.
Kom och se showen så får ni se varför jag är klädd såhär.

 

 

 

Kommentarer