Kalenderflicka

Jag är en kalenderflicka, närmare bestämt Juni månad, tillsammans med mina kollegor i Vocalettes.

Svenska kalenderflickorna 2012

 

Det är en fantastisk ära att få bli tillfrågad att vara med. Dessutom kändes det för mig som dansare och tidigare aerobic- och spinning instruktör extra passande när årets tema för kalendern är motion och hälsa.

Vocalettes med Bingo Rimér på plåtningen

 

Kalendern finns nu att köpa hos din bokhandlare eller genom att beställa den direkt på www.1.6miljonerklubben.com/kalender/2012/. Allt överskott av kalenderförsäljningen går oavkortat till”insamlingsstiftelsen kvinnor och hälsa” som samlar in pengar till förmån för vetenskaplig forskning för kvinnor. Insamlingsstiftelsens 90-konto är en garanti och trygghet för givaren.

Från kalenderreleasen på Café Opera. Repotage i Expressen

 

 

Bilderna finns även som canvastavlor och den 12 november fram t.o.m den 27 november kommer samtliga signerade tavlor att läggas ut på Tradera under rubriken ”Svenska kalenderflickorna 2012”. Så upp med plånboken och börja buda på vår fina bild. Utgångspriset kommer ligga på 1500kr.

Du kan hjälpa till med att samla in så mycket pengar som möjligt till Insamlingsstiftelsen för kvinnor och hälsa. Tillsammans samlar vi in pengar till förmån för vetelskaplig forskning som är betydelsefull och livsviktig för kvinnor!

Kram Caroline

 

Kommentarer