Spännande möten – kryptiskt och spännande blogginlägg.

Jag är sångerska och artist. Jag har otroligt höga mål.
Idag har jag haft ett mycket spännande möte med eventuella framtida partners. En av dom fullkomligt råhyllade (jo, så säger man) både min och vår musik och min röst. Och han gick igång på precis de ställen som jag har lagt mig fokus och jobbat mycket med. Han vet nog inte om hur mycket han förgyllde den här dagen. Eller för den delen varenda minut av all tid vi har jobbat fram till nu.
Nu tänker du. Vad heter han?
🙂
Det förblir spännande ovetskap för alla utom mig. Men han har betytt mycket för svensk musikexport och det står högt i kurs hos mig.
Så med dessa ord lämnar jag er: Blanda din talang med ett sjuhelsikes driv och ge, för guds skull, inte upp. Till slut kommer där så en liten belöning som visar att du är på väg i helt rätt riktning.
Peace.

Kommentarer