Överallt finns insikten om hälsa

Uppsala har Hälsovecka i Orkidéns regi. Det är en mängd olika aktiviteter som erbjuds. Jag var inviterad som talare och jag mötte en stor uppmärksam publik som mestadels arbetade inom kommun och skola.

Överallt, i vårt land, i världen, finns insikten om att Hälsa är det viktigaste för oss. Och kvinnor vill veta mer. Vi är nyfikna.

Nu väntar Bergen där vi och 1.6 i Norge har ett seminarium för första gången! Det blir spännande. Sen följer Oslo och där firar vi att föreningen med styrelsen nu fyller ett år!

Vården och omsorgen bekymrar oss alla. Vi diskuterar mycket om hur vi kan påverka, vad vi kan göra, vem vi kan föra en dialog med. Boka in den 7 december. Då blir det en Salong där vi kommer att ta upp detta angelägna ämne om omsorgen för morgondagen. Hur vill vi ha den? Mer info följer!

Alexandra

Kommentarer