Långt borta i Bergen

1.6 i Norge hade seminarium. Bergen bjöd på ett mycket lyckat program i DNB´s lokaler. Vi var på Den norske bank som bjudit in några av sina bankkunder och vi hade nätverkat. Det blev god mat och dryck! Intressanta nya rön och fakta om hjärtat  och pensioner.
1.6 i Norge och jag hade ordnat ett trevligt program med en hjärtläkare, en pensionsexpert och Oleana, det norska fina modehuset som framför allt står för fint stickat. Det blev en liten modevisning med berättelsen om Olenas framgång av Signe Århus. Det blev god stämning och säkert flera nya medlemmar! Synd bara att det är så jobbigt att ta sig till Bergen, det finns ingen  direkt förbindelse.
Hoppas några vill gå in på Tradera, där vi på BINGO RIMÉRS tnrådan lagt ut våra kalenderbilder förstorade och signerade förstås! Jessica Andersson, Kjerstin Dellert, Mari Ljungstedt – vem vill du ha på väggen? Bilderna är till försäljning för att få in extra pengar till forskning på kvinnohälsa. Gå in på www.1.6miljonerklubben.com och klicka på bjud på Kalenderflickorna. Sen öppnar man ett konto hos Tradera och volià!
Tack Alexandra

Kommentarer