Sista träningen inför konserten

Idag sjöng vi igenom alla låtar inför konserten på fredag. 1,6 miljonerklubbens egen kör, miljonkören, sjunger med Arja Saijonmaa i Hedvig Eleonora kyrka klockan sju på fredag, och det har varit en intensiv träning här mot sluttampen. Alla låtar i alla stämmor har spelats in så att var och en ska kunna sjunga hemma. Vi har till och med spelat in Arjas stämmor för att alla ska kunna öva sig även mot henne hemma. Gudrun som leder kören har varit en riktig hjälte. Hon har intensivtränat kören dagar i sträck, både vardagar och helger. Måtte vi nu låta därefter på fredag, I torsdags var Arja med på träningen för andra gången. Och då var så få från kören där, fick jag höra efteråt, att det inte lät riktigt så bra som det kan låta. Men idag var det faktiskt riktigt bra. Jag har inte riktigt bestämt vilken stämma jag ska sjunga så jag övar på alla stämmor just nu.Men det lutar nog åt första sopran i alla fall. Det är roligt att ge sig på de höga tonerna.

Kommentarer