Kemisk Peelig

Lena Ström på Behandlingscentret i Luleå
Idag var jag hos duktiga Lena Ström på Behandlingscentret i Luleå och utbildade Linda som jobbar där i Kemiska Peelingar. Sen hade Lena ordnat ett Peelingevent där 20st kvinnor var inbokade för att göra Mesopeel. Jag och Lena gjorde alla behandlingarna och alla samtalade och hade trevligt tillsammans! För er som undrar vad en Kemisk Peeling är kan jag berätta att det är en peeling som går ner på djupet och förändrar! Mesopeel framförallt är min favorit. Där kan man behandla bla Rosacea ( som jag själv haft, men INTE längre tack vare mesopeel ) akne, linjer och rynkor samt Hyperpigmenteringar. En serie på 3st behandlingar som görs med 2-4 veckors mellanrum. Jag har jobbat som Hudterapeut i 28 år och detta är min absoluta favorit alla kategorier! För er som vill förändra, dämpa och snygga till kan jag verkligen rekommendera denna behandling!
För er som har nära till Luleå, gå in på hennes hemsida www.behandlingscentret.se och läs på vad hon har att erbjuda.
I morgon styr jag kosan mot Norrköping där jag skall ha ett sminkevent och
förvandla 20 tjejer hos Anita på Medaskin. Mer om det i morgon. Nu får det bli läggdags, var uppe med tuppen för att ta flyget till Luleå.

Kommentarer