Host host och så lite snörlv på det..

Min Familj

Idag denna småsnöiga Fredag bestämde sig min kropp för att få en otrevlig förkylning. Har visserligen känt att den varit på intågande men jobbat och försökt få den att som i ett trollslag försvinna. Men icke. Jag får såklart vara glad över att den kom idag när jag inte har några kundevent eller möten eller konserter inbokade. Man får som sagt vara glad över det lilla:) Vill bara tacka mina söta barn och min man som har kommit med thé, nässpray, halstabletter, snorpapper och tidningar hela dagen för att ljusa upp min dag. Tack snälla ni!
I morgon ska jag försöka uppbringa lite ork att repetera lite nya sånger inför Söndagens gig på Engelen med Vocalettes och Robert Wells. Wish me luck!
Ha en härlig Fredag kväll och jag får hoppas att ni andra som är lite förkylda också har en snäll familj som servar er så som så säkert ni gjort i flera år för dem!

Kommentarer