Upprörande lönehöjningar

Mötte våren i Visby förra helgen, men som den kom av sig… Det är ändå ljuset som är viktigast och jag er på min kära Pricken att livsandarna vaknat igen!

Woman in Red rullar på över landet. Vi har fått bilder och berättelser från alla städer och det är en sån glädje och så spännande att se hur mycket pins som säljs! Apoteket AB, Hemköp, Willys och Viking Line säljer den lilla skon. Och så kan du förstås köpa den via oss och nätet från Insamlingsstiftelsen Kvinnor & Hälsa, som vi ju tog initiativ till att bilda för tre år sedan. På Woman in Red på Oscars kunde vi dela ut fem stipendier till unga, duktiga forskare. Läs mer i vår tidning som du fått i dagarna.

Upprörande är det att läsa om dessa näringslivsdirektörer höjer sina miljonlöner med 79 procent och liknande. Hur kan man bara tycka att detta är helt i sin ordning? Allt tal om att det  beror på att annars flyttar kompetensen utomlands tror vi inte på!

Hjärnans emotionella lärande är ett intressant fenomen, dansa för att må bättre ja det finns mycket som kan göra oss lättare till sinnes! Musik, för att lugna oss, pigga upp oss. Ja utan musik, stannar min värld!

Alexandra

Kommentarer