Team VM

Det är ju Team VM i Scandinavium 13-14 april, där vårt svenska team, Team Suprise kommer vara med att tävla om medaljerna! Det kommer bli en magisk helg, att se Teamåkning live är verkligen en häftig upplevelse! Det börjar på torsdag den 12 april med en invigning där jag tillsammans med min syster, Kristoffer Berntsson m.fl. kommer vara med och åka uppvisning. Jag ser verkligen fram emot att få vara med, det är alltid lika kul att åka i Scandinavium, det brukar vara fantastisk publik och en grym stämning!

Mitt första VM gick i Scandinavium 2008 och det är en tävling jag aldrig kommer att glömma. Arenan kokade, jag fick ett fantastiskt stöd från publiken och jag lyckades sätta två riktigt bra program. Nu hoppas jag att vi kan göra så att Team Suprise kommer få uppleva samma känsla som jag fick 🙂 Tävlingarna drar igång med kortprogrammet på fredag och friåkningen på lördag.

Foto: Jerzy Bukaljo från uppvisningen på EM

Kommentarer