Vilodagen

Jag gillar verkligen söndagar! Det är inte direkt någon vilodag för min del, jag tränar fortfarande 3 timmar is och lite fys utöver det, men jag har bara två pass, ett tidigt på morgonen och ett sent på kvällen så på dagen känns det nästan som att jag är ledig. Det är perfekt för jag får massa tid att ta igen allt jag inte hunnit med på veckorna! 🙂

Idag är det tentaplugg som gäller. Jag har tenta nu på onsdag innan jag åker till VM, vissa veckor är det verkligen allt på en gång 😉 Men jag tror det kan vara bra att få något annat och tänka på i mellan träningspassen. Det är något jag har lärt mig från förra året, då blev VM i och för sig framflyttat en månad, men jag gick och tänkte på tävlingen alldeles för mycket. Det kändes som om jag tävlade VM varje dag en månad innan och det blev den viktigaste händelsen i livshistorien för mig. Missuppfatta mig inte nu, det är ju klart att jag ska vara förberedd och redo, men det är så viktigt att kunna koppla av och återhämta sig, så att jag har energi kvar och kan vara allra bäst när det verkligen gäller!

Kommentarer