Rusa och se om ni har chans!

 

Operan, Läderlappen, med Loa Falkman, Lena Norden, Marcus Jupither med flera. Vilken glädjespridare! Hela föreställningen! Vilken feelgoodshow. All musik, själva overtyren, är, som en god vän sa, den mest fantastiska någonsin. Kultur ger mental och fysisk hälsa… vi kan inte nog många gånger påminnas om detta!
Helge Skog gör en bejublad enmansshow mitt i med sin monolog med publiken, som mynnar ut i allsång i Fångarnas kör… Fast med ny text. Han föreställer en fångvaktare som även häcklar nutidsfenomen, ja om ni har chans rusa till Operan och se denna föreställning!
I dag möte om vårt Kultur och Hälsaprojekt och sen utflykt till Waxholm! Det är bara att njuta. Från Waxholmsbåtens däck blåser
bistra vindar men allt vackert som blommar, kastanjerna, syrener,- ja det är obeskrivligt. Och än så lyser solen i alla fall.
 Vi ska delta i Vårruset, två lag från 1.6 och 2.6. Man kan lunka, det är inte nödvändigt att springa.
Vi tränar inför vår egen stora hälsodag i september då vi ju har Provapå-underhållning och massor med spännande aktiviteter den 16 september i Stockholm och sedan följer hela landet.
Almedalen ligger runt hörnet, nu kommer våra program ut på websidan så boka in er 3-8 juli. Vi har en monter hela veckan och arrangerar den stora Zumbadagen i en ruin den 5 juli kl 15Missa inte detta!
Alexendra

Kommentarer