En spännande sommar står för dörren!

Ja, den slank iväg med sin värme men ska komma åter. Vi firade sommaren med en kryssning med Blue Charm, en jättetrevlig båt som serverar god och trevlig lunch och bjuder på charmig underhållning, av Deri och Pancho!

Båten avgår från Strandvägen i Stockholm och vi hyrde hela för bara oss i klubben! 90 personer glömde regnet i några timmar. Stämningen blev genast hög och gemenskapen kändes härlig. Inte minst tack vare allsång och Deri och Pacho underhållning. Alla köpte vår Woman in Red-sko och tackade för denna fina upplevelse vi fick tillsammans. Kampanjen för kvinnohjärtat fortsätter, den rullar vidare till i höst så köp vår pin (nål) och stöd forskningen på Kvinnohjärtat.

Jag har också varit i Lund, inbjuden av Soroptimisterna, världens största opolitiska organisation för yrkesverksamma kvinnor, för att tala på deras 60 års Jubileum. Det var också ett mycket inspirerande möte, yrkeskvinnor som de är. Alla ville veta mer om oss och köpa nålar. Och kvinnor flera från olika städer föreslog oss att vi skulle komma till deras stad med seminarier. De anmälde sig också som kontaktkvinnor.

Lika positiva var de 750 kvinnorna jag mötte i Karlstad nyligen på en tandhygienistkonferens. Där blev vi minst 200 nya medlemmar på 10 minuter!

VI har nu fyllt 14 år och vi växer. Men det går sakta… Tänk om DU som medlem värvar en ny. Då skulle vi snabbt bli dubbelt så många!

Framöver pågår vår Go Red Golftävling, vår systerklubb i Norge håller sin

årsstämma och så naturligtvis Almedalsveckan på Gotland där vi som vanligt finns med monter och seminarier! I år mellan 2-9 juli. Vi ska dansa zumba! Kom och var med. Det är för alla i alla åldrar.

Vi planerar också stort för Den stora hälsodagen i september som äger rum. i stället för Hjärtgåing. Det blir lite annorlunda och nytt så håll ögonen öppna för vad som händer i din hemstad. Start i Malmö 9 september sedan Stockholm 16:e och Göteborg 23:e. Resten av städerna sätter snart sina datum.

Vår nya bok LIvspusslet ska vi lansera på bokmässan i Göteborg i september. Det är en antologi med 15 spännande författare.

Passa på och njut av att vara ute i naturen, ladda med D-vitaminer och gör saker du tycker om!

Alexandra

Kommentarer