Love is found in any place..in people with a certain grace..

Kära miljonerläsare,

Sommaren är här och jag har fått äran igen att skriva här och dela med mig en del av det som händer i min värld.

Förra veckan var minst sagt intressant efter att Loreen skapade den magiska känslan av euphoria i vår vackra Sverige fortsatte min vecka med vårruset och sedan två fantasktiska konstkvällar. Först var det förhandsvisning av klassiska kvalitetskonst hos Bukowskis och sedan en förhandsvisning hos Sven-Harrys konstmuseum med glimtar ur hans spektakulära konstsamling och Jan Håfströms Paradise Lost II. En kuslig känsla fick man uppleva av Jan Håfströms konstutställning och jag höll mig fast vid avdelning ”Livet” tillsammans med Sven-Harry och min vän Iréne. Mycket skratt förstås och många kulturupplevelser rikare lämnade jag den veckan. Idag var det en lugn start på den här veckan och mycket spännande förstås att skriva för er här igen;)

”Just living is not enough, said the butterfly, one must have sunshine, freedom and a little flower.” H.C. Andersen

All kärlek

Roxanne

Kommentarer