GRATTIS KLAUDYNA!

Klaudyna Augler Female economist of the Year får nu ett toppjobb i Boston

I går kväll var det fest på Handelshögskolan i Stockholm! –

Female Economist of the Year 2012 skulle koras och det med mycket musik och sång. Intresset är stort, nu det 12:e året och jag har varit konferencier alla år!

De är verkligen beundransvärda de ambitiösa unga kvinnorna.

Min väninna Barbro Ehnbom, en gång själv Handelsstudent, tog initiativet till detta stipendium. Årets finalist, mycket meriterad och begåvad så klart, heter Klaudyna Augler. Hon får nu en unik karriärmöjlighet och får även ta del av det exklusiva nätverket BBB, Barbros Best and Brightest, som består av framgångsrika kvinnor i näringslivet. GRATTIS!

Gruppen Vocalettes, Maria Wells, Caroline Jönsson och Hanna Wanngård, som alla är med i 2.6 miljonerklubben, svängde loss ordentligt. Oscar Bly sjöng Nessum Dorma ur Turandot och Land du välsignade. Och den suveräne klarinettisten Marcus Forss spelade Debussy.

Stämningsfull Inledning skapades av kören Salt som har Handelsrötter även om de idag bland annat är kirurger och jurister. Av deras tre vackra sånger gav Sommarpsalm den finaste stämningen. Det blev som en riktig terminsavslutning. Och nu är sommaren här!

Alexandra

Kommentarer