En doft av sommar..

Hej min vän,

Just nu håller jag på att planera semestern i Paris, min favoritstad att resa till.. Där väntar shopping a la Chanel, Ladurée macarooner och romantiska promenader vid Canal Saint Martin.. Det ska bli helt underbart..

Vädret skiftar till det mildare och solen värmer allt starkare.. Jag älskar verkligen sommaren med allt vad det innebär.. Den himmelska smaken av en söt persika, synen av vackra röda körsbär, doften av bedårande pioner, poolparty och smarriga glasskreationer.. jag gosar med en lekfull hundvalp som bubblar av glädje och sedan tittar jag på en kissekatt som dricker mjölk ur en nappflaska.. Sommaren för mig har alltid varit en efterlängtad årstid förknippad med ljuva drömmar och härliga minnen.. Den här sommaren är dessutom extra speciell eftersom jag och min man har den stora glädjen tillsammans att vänta vårt första barn och känslan är helt magiskt, underbart och precis som en stark förälskelse som ger glada fjärilar i magen och en kittlande värme sprider sig i hjärtat.. Åh.. det ska bli så mysigt när bebisen kommer.. jag längtar så mycket just nu..

Igår kväll var jag tillsammans med mina kollegor på årets första sommarfest på Cortyard Mariott och hade riktigt trevligt.. Nästa vecka är midsommar och jag längtar redan efter den vackra midsommarkransen i håret.. och gissa vem som ska stå för jordgubbstårtorna..

Love

Roxanne

Kommentarer