Peace and Love i Borlänge

Ja det var mycket folk och trevlig stämning och vi hörde Timbuktu spela. Vilket drag! Missade Roxette, tyvärr, då jag var tvungen att åka hem. Mycket arbete inför Almedalen.

Mitt föredrag gick bra och det togs emot väl. Många lyssnade när jag berättade hur man bygger ett stort nätverk!

Susanne Fellbrink, kom med och underhöll, hon är sångerska och ambassadör för 2.6. Jag kommer hem, heter en av hennes hits. Jättehärlig.

Det är som ett mini-Almedalen, kan man säga.

En ny värld är temat i år och jag svarade att min idé om en ny värld är att det ska råda jämlikhet. Alla bör ha samma möjligheter och rättigheter.

Oavsett etnicitet, socioekonomisk bakgrund, ålder eller kön.

Läste att för mycket kött ökar risken för hjärtsjukdom och stroke. En ny studie visar att proteinrik kost med lite kolhydrater ökar risken för hjärtsjukdomar och stroke så se upp med lågkolhydratdiet, säger professor Hans Olov Adami vid Karolinska Institutet. Han har följt ca 44 000 kvinnor och Alicija Wolk professor i nutritionsepidemiologi på KI ser en röd tråd i senaste årens koststudier. Man bör välja fett från växtriket, och även proteiner från växtriket, minska konsumtionen av animaliskt protein och fett, dra ned på sött och snabba kolhydrater men äta fiberrikt.

Alexandra

Kommentarer