Kom till Confidencen den 17:e september

 

Så här såg det ut när Stadsbrudarna träffades på Confidencen i ulriksdals slottsteater för att prata igenom den kommande soáren den 17 september Om du inte redan bokat dina biljetter – gör det nu! Det blir en fantastisk uppslutning artister. Lill Lindfors, Barbro Svensson, Meg Westergren, Stafan Zauk, Linda Lampenius, Babben, opera med Sanna Gibbs för att nämna några. Konferencier blir – ja just det. Jag, Alexandra.

Boka också in den stora Hälsodagen. I Malmö 9 september, på Gärdet i Stockholm den 16 september, Göteborg den 27:e. Här finns något för alla åldrar. Du kan dansa zumba, yoga, pilates, gympa, titta på utställningar. En riktig folkfest vill jag lova!

Alexandra

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.