Livet på andra sidan kameran…

Jag älskar talang och talanger, dvs. personer som har hittat ”sitt core” och använder den talang som gör just dom så speciella. Ibland upptäcker vi ”dolda talanger” inom oss själva, likväl som hos andra! Check-lista för om du använder din talang:

1. Kan du förlora dig totalt när du gör det du har talang för? 2. Försvinner tid och rum? 3. Blir du uppslukad av stunden? – Egentligen samma fråga med samma svar eller hur?! Alla måste vi hitta det som är svaret på just den frågan! Då hittar vi till den kreativa energin inom oss. Utöva det och du är på väg mot total wellness.

Tänkte som exempel ta en kollega i branschen som jobbar som fotograf, Anna Lindh. Genom åren har jag sett henne skapa konst med sina bilder och när hon fotograferar blir hon ett med kameran på ett unikt och annorlunda sätt. Anna var med i 1,6 & 2,6 montern under Allt för Hälsan. Hon tog i princip alla bilder utan att vi la märke till det. I dag jobbar hon under temat, din personliga fotograf med fokus på sociala medier och events. Hon har mina varmaste rekommendationer om du behöver dokumentation. Dessutom talar hon både med hundar och katter, vilket givetvis gör hennes djurbilder helt fantastiska! Ta en titt på härliga bilder på hennes hemsida Anna Lindh Productions och på facebook. Det är som meditation…

Nedan en av hennes bilder från Allt för Hälsan. Här fick jag umgås med kvinnliga krafter som Annika Jankell och Annika Dopping. Överst en bild med fokus på bakgrunden men med skärpa på förgrunden! Precis så – din personliga fotograf = Anna Lindh 🙂

 

Kommentarer