I ett lyckorus!

Jag är ambassadör för 2,6 miljonerklubben i Sundsvall – ett hedrande uppdrag som ger mig stor glädje till att få sprida viktig information om kvinnors hälsa och samtidigt dela med mig av mina egna kunskaper och erfarenheter inom hälsa och livsstil.

Jag vill inspirera och motivera människor till personlig utveckling genom ökad hälsomedvetenhet för att kunna förebygga ohälsa. Inom alla mina arbeten har jag i någon form arbetat med hälsofrämjande insatser där jag som pedagogisk ledare har ett coachande förhållningssätt. Jag arbetar som projektledare inom skolan med förebyggande insatser och är ute på olika uppdrag som inspirationsföreläsare. Jag är utbildad mindfulnessinstruktör, stresspedagog, ledarcoach, hälsoprofilsbedömare, friskvårdsmassör och inom mentalträning. När jag föreläser möter jag olika människor som vill göra en personlig förändring och vill ha verktyg för att hantera sin egen stress och förbättra sina levnadsvanor. Första steget till en personlig förändring sker genom reflektion att komma till insikt och medvetenhet om vad du har för egna behov. Att stanna upp i nuet för att varva ner och öka sin uppmärksamhet och närvaro till att leva mera här och nu. Det handlar om att lära känna sig själv och fråga sig: Vem är jag? Vad vill jag? Vart är jag på väg?

Dagens reflektion: Stanna upp ibland för att släppa taget om det som tynger dig och följ dina nya vägar.

Kommentarer