Man blir inte lycklig av att shoppa!

Intressant dag med möte hos jämställdhetsministern Nyamko Sabuni, detta är viktiga frågor för vår mentala hälsa!

Vi berättade om vår Hälsoskola som vänder sig till kvinnor från tredje land, dvs utanför EU, i Angered, Hjällbo och Södertälje till en början! Nu hoppas vi ha möjlighet att fortsätta den viktiga verksamhet. Vi planerar också för julen och nästa år.

Vår egen julkonsert äger rum redan ikväll i Hedvig Elonora kyrka och Frälsningsarméns imorgon. Det blir två stycken, klockan 14.30 och 17.30 med 180 körsångare med Sahléne och The Moniker som solister. Värdar är jag och Arne Hegerfors.

När jag tänker på att det viktigaste för mig med julen, är just musiken, sången och gemenskapen det viktiga. Att träffa sina när och kära. Jag blir lite sorgsen över alla julklappar som människor köper bara för att handla.

Man blir inte lycklig av att shoppa! Ge i stället en stund, lite tid, lite engagemang. Då mår man bättre!

Alexandra

Julen är mer än klappar!

Kommentarer