Vakna och somna på rätt sätt!

Rolig filminspelning med ProViva
Rolig filminspelning med ProViva

Som balansambassadör för ProViva spelar jag bl.a. in filmer om hur man kan skapa mer balans i sin vardag. Den senaste filmen handlar om allt man kan göra i sovrummet när man vaknar och ska sova för att få ut mer av tiden man är vaken och sover.

Unna dig tid att vakna på rätt sätt. Låt sovrummet bli en plats där du balanserar din energi före och efter sömnen. Själv gör jag övningar för ryggen i sängen när jag vaknar på morgonen. På filmen får du se vilka. Övningarna ger dig en mjukstart på dagen och passar extra bra för dig som är lite stel eller t.o.m. har ont i ryggen. På kvällen balanserar jag dagen med mjuka övningar, meditation och fotmassage.

Se till att du har din handkräm, fotkräm och ansiktskräm på sängbordet. Bra är att massera händer, fötter och ansikte för att dämpa stress och skapa välbefinnande. Låt sovrummet vara en egen liten oas för spa och wellness hemma.

Länk till filmen får du här!

 

 

 

Kommentarer