Förlåt!

Att förlåta är inte alltid lätt, men vi har alltid ALLT att tjäna på det, för när vi inte kan förlåta någon, så drabbas vi alltid hårdare än den som vi inte kan förlåta. Det är VI som har den oförlåtande känslan som härjar i VÅR kropp, och det är vi som aktiverar magneten som kommer med denna känsla. Inte den personen som vi inte kan förlåta. Det som blir den magneten som drar till sig det som liknar… alltså MER av det som skapar den känslan.

Därför är det viktigaste vi kan göra – att förlåta. Om inte för någon annans skull, så för vår skull. För att VI ska kunna fokusera på en annan,mer harmonisk känsla som kan dra till sig mer av det som matchar det…

Det kanske kan låta hårt och kanske för en del – även helt omöjligt. Smärtan av det som den personen som vi inte kan förlåta skapat i oss, kanske är så stark att vi inte kan tänka oss att mildra det för personen i fråga – de kanske har gjort ngt som varit så förhatligt, så att mitt påstående kanske till och med får det att vända sig i magen på dig?!

Men lagen om attraktionskraften värderar inte det som skapat känslorna – bara svarar på dem. Det vi sänder ut – drar vi tillbaka. Det vi planterar – det skördar vi.

DÄRFÖR, har VI själva ALLTID allt att vinna – på att byta känslan av hat – till känslan av förlåtelse, för att få rätt magnet att bli den dominerande i oss.

Någon som många har en utmaning i att förlåta – är sig själv. Ingen är så stark kritiker – än vi själva. Ingen dömer oss så hårt – som vi själva. Det mynnar ut i samma typ av känsla – som blir samma magnet, som när vi dömer någon annan och inte kan förlåta.

Förlåtandet är svårt – men förlåtandet är så avgörande för hur resten av vårt liv blir, efter det vi inte kan förlåta. Har du ngt gammalt som ligger och slaskar i kulissen, något som du fortfarande inte förlåtit. Kanske det är dax nu, att släppa den magneten och ersätta den med en magnet som drar till sig mer av det du VILL ha?!
Lycka till/With Love/Lili

Kommentarer