Härlig stämning med USWA

Det blev en härlig stämning på vår salong i Stockholm med kvinnor från bl a Eritrea och Somalia. Aster, Harnet och Jordanos hälsade välkomna och sedan talade Gabriella Svanberg om stress och stresshantering och mindfullnes. Vi lyssnade på musik av Sherissa och fick sedan information om  Mat för hälsan.

Det var riktigt härlig stämning på detta seminarium som gjordes i samarbete med USWA, United Swedish Women Awareness, ett nätverk för utrikesfödda kvinnor i Sverige. USWA ordnar evenemang och sprider kunskap om allmänna hälsofrågor,entreprenörskap, ekonomi, samhällsfrågor och personlig utveckling.

Alexandra

USWA1
Lyckat seminarium med Aster, Jordanus och Harnet från USWA
USWA2
Våra 2,6:or, Doreen Månsson (med lilla Amina) och Gabriella Svanberg, gästade oss.
USWA3
Doreen med lilla Amina, jag, Gabriella Svanber och Jordanus från USWA som bjöd in oss

 

Kommentarer