Reagerar du – eller planerar du?

Reagerar du på livet vad DET bjuder DIG, eller planerar du vad du vill ha och sen strategiskt jobbar mot de målen? Ta dig en stund att fundera på det, för det är viktig information till dig själv. När du får koll på om du faktiskt mest reagerat på omgivningen och det nu visar sig i dina resultat, istället för att planera vad det är du vill se i ditt liv, då får du också en större förståelse om varför du befinner dig där du befinner dig.

 

Många gånger – om vi befinner oss i ett läge där vi egentligen inte vill vara. Kanske till och med avskyr att vi är där, befinner vi oss där vi är för att vi har problem att ta oss utanför vår bekvämlighets zon. Det är den som naglar oss fast vid att fortsätta att göra på samma sätt – ÄVEN om det inte gagnar oss.  Jag har sagt det förr – och jag kommer säga det ännu fler gånger, vi får inga nya resultat genom att göra det vi gjort innan, på det sättet vi gjort det innan, med det fokus vi haft innan, med de känslor och tankar vi haft innan. För det är det jag just rabblade upp, som ligger till grund för de resultat du nu lever med.

 

Ofta är vi ju inte missnöjda med allt i våra liv, utan delar. De delar som du är missnöjd med – om du har några vill säga, kliver du utanför din bekvämlighets zon gällande hur du tänker och agerar där?? Eller är det så, när du tänker efter, att det är en hel del saker som du vetatt du borde göra som du ändå inte gör, saker som du egentligen vet, om du erkänner för dig själv, att de skulle ge dig bättre resultat, men du gör dem inte ändå… Det är just dessa saker som ligger i vägen för oss. Alltså VI själva, och vår ovilja att lämna vår ”comfortzone”.  Många vill gärna se en förändring, – men gör allt för att slippa GÖRA den. Tillhör du denna skara? Om svaret är ja, – hur mycket har det förstört för dig hittills?? Och hur mycket ska du LÅTA det förstöra för dig framöver? Valet är ditt, jobbet är ditt och resultaten av hur du fokuserar och väljer är även de dina… Så, hur väljer du?? Vad vill du se i ditt liv framöver? Ska du planera – eller fortsätta r-e-a-g-e-r-a?

 

Skapa en underbar vecka! With Love/Lili

 

 

Jag som skriver heter Lili Öst – jobbar som inspirationsföreläsare och som livscoach, eller TANKE – PT som jag kallar mig, och leder förändringsprocesser ur ett – för många nytt perspektiv. Jag hjälper både företag och privatpersoner att förstå  – ur ett energiperspektiv, varför vissa saker fungerar med lätthet och andra ofta, eller till och med alltid krånglar. Gör folk medvetna om vikten av att ha sina tanke- och känslomönster under kontroll. Ger parallellt med insikten om de mer vanliga beteendevetenskapliga diciplinerna, den viktiga och avgörande kunskapen om attraktionslagen, som i sin tur ger enorma insikter om hur folk hittills antingen jobbat spontant rätt med denna universella naturlag, eller på grund av okunnigheten om den, – mot den, (och då också mot sig själv) genom att titta på resultaten de hittills fått. Läs mer på www.liliost.se 

 

Kommentarer