Har du ”stängt” förra veckan innan du går in i denna?

Godmorgon. Bestämde mig just för att fortsätta tanken som jag gav ut till frukost på facebook, eftersom det är en enormt viktig reflektion. Jag börjar med att du får läsa det jag skrev tidigare i morse:

Ännu en vecka. Ännu en chans att skapa ngt bättre, härligare, roligare och mer fantastiskt än den veckan som varit. Varför?? ja, varför inte?! för att hela tiden kvalitetssäkra dina dagar, veckor och år…. Så, – Hur har den varit? Har du reflekterat över det, eller går du bara in i nästa vecka nu, utan summering, utan reflektering? Det är lätt hänt! Och då är det också lätt att ta med sig de saker som du gör, känner och tänker som ger dig oönskade resultat!! Tänk igenom vad du gjorde förra veckan som tog dig framåt och vad som tog dig åt sidan eller bakåt, och skruva på kalejdoskopet lite, så att du ökar på att göra RÄTT saker denna vecka! 

Många av oss lever livet – ofta utan att ta oss tiden för reflektion. Ja, jag säger oss, för jag är många gånger med i den gruppen. När jag låter livet bara forsa fram, utan att stanna upp, se vad jag gjort eller inte gjort som faktiskt tar mig dit jag vill. Livet går så fort och är så fullt, att om man inte gör detta frekvent, så tar det inte lång tid innan du mycket väl kan vara ”off key” med dina intentioner. Det räcker med att du gör ngt litet fel, eller litet rätt varje dag för att antingen hålla dig PÅ din kurs men lika väl hamna utanför den- Ett litet felsteg om dagen, det kan vara sakka fel du gör, eller ett nytt litet oturstänk varje dag, kan mycket väl hålla dig från att nå det du verkligen vill nå. Bara genom att skriva dina mål i en bok och varje morgon upprepa dem i skrift, och varje kväll gå igenom vad du gjort under dagen som fört dig närmre, ger enorma aha-upplevelser. Det är lätt att TRO att man är på väg mot sina mål när man jobbar hårt och målmedvetet och livet är proppfullt med jobb och dina dagar knökfulla. Men genom att skriva ned dina mål och stämma av dagligen, är det inte ovanligt att man  plötsligt ser att man visserligen jobbar hårt och målmedvetet – men kanske inte alls gör de saker som behövs för att man ska nu just de målen man satt upp.

Så, denna måndag kanske är den dagen då du börjar skärpa udden på din penna, skriver upp dina mål på morgonen och stämmer av ditt görande på kvällen. Och när du skrivit dina mål, tänk igenom vad du gjorde förra veckan för att komma närmre det du just skrivit. Ta sen en snabb reflektion en månad bakåt och tänk igenom hur mycket du gjort för att nå dina mål som du vill nå. Då börjar du ditt arbete till ditt bästa liv med att göra dig medveten om hur mycket du hittills agerat till din fördel och vad du behöver sätta tänderna i.

Lycka till! With Love/Lili

Jag som skriver heter Lili Öst – jobbar som inspirationsföreläsare och som livscoach, eller TANKE – PT som jag kallar mig, och leder förändringsprocesser ur ett – för många nytt perspektiv. Där jag hjälper både företag och privatpersoner att förstå  – ur ett energiperspektiv, varför vissa saker fungerar med lätthet och andra ofta, eller till och med alltid krånglar. Gör folk medvetna om vikten av att ha sina tanke- och känslomönster under kontroll. Ger parallellt med insikten om de mer vanliga beteendevetenskapliga diciplinerna, den viktiga och avgörande kunskapen om attraktionslagen, som i sin tur ger enorma insikter om hur folk hittills antingen jobbat spontant rätt med denna universella naturlag, eller på grund av okunnigheten om den, – mot den, (och då också mot sig själv) genom att titta på resultaten de hittills fått. Läs mer på www.liliost.se Där kan du också komma i kontakt med mig om du vill boka mig för uppdrag, som privatperson eller för företaget.

Kommentarer