Vad är din dagliga ”sanning” du matar dig med?

Häääärliga måndag! Nu tar vi nya tag!! Det älskar jag visserligen med alla dagar, men i synerhet i början av en ny vecka. Att man kan ta nya tag. Göra om och göra rätt!

Idag vill jag belysa din ”sanning” Den som skapar det du ser omkring dig. Den som ligger till grund för hur du resonerar och hur du reagerar på det som händer. Och framförallt den som antingen hindrar dig, – eller hjälper dig framåt.

Vi skapar alla vår egen sanning. Den sanning som vi förhåller oss till när vi gör våra val. Den sanning som DU lever efter är bara din och det finns ingen annan i världen som ser ”verkligheten” ur DITT perspektiv. De kan dela dina åsikter kanske, men aldrig heltdina känslor till dem… En viktig parameter som vi ofta glömmer!

Tillbaka till sanningen. VAD är sanningen? Saningen finns inte – om man tänker på den som EN RIKTIG SANNING. Sanningen finns däremot – för oss alla, i vår egen tolkning. Efter våra referenser (vad vi tidigare upplevt) och preferenser (vad vi tycker om) DIN sanning, skapar DITT liv, därför är det otroligt viktigt att ta reda på vilken sanning man egentligen har, för att veta vad vi har att förhålla oss till – som vi sedan agerar utifrån.

En sanning för någon kan vara, – jag är för dum för att bli framgångsrik, en annan kan vara, – jag kan verkligen ingenting om datorer. En tredje – jag är för ful för att få en partner, eller jag är för tjock för att vara fin… Detta är några valda sanningar, som inte är helt ovanliga. De som har dessa sanningar, förhåller sig till dem och låter dem begränsa deras liv oerhört, genom att leva efter dem SOM en sanning, och dessutom kanske med känslan och tanken att det är en verklighet som inte går att förändra… Tänk efter en stund på konsekvenserna som dessa sanningar med all säkerhet skapar i deras liv.

SÅ, min fråga nu är, – vilka valda sanningar har du som begränsar DIG?

Tänk efter – och fundera på vad du har att vinna på att fortsätta ha dem som en sanning att leva ditt liv efter och vad du har att vinna på att välja en ny sanning framåt…

Lev varje minut med positiv passion – och det blir din magnet.

Lycka till/ With Love Lili

 

Jag som skriver heter Lili Öst – jobbar som inspirationsföreläsare och som livscoach, eller TANKE – PT som jag kallar mig, och leder förändringsprocesser ur ett – för många nytt perspektiv. Där jag hjälper både företag och privatpersoner att förstå  – ur ett energiperspektiv, varför vissa saker fungerar med lätthet och andra ofta, eller till och med alltid krånglar. Gör folk medvetna om vikten av att ha sina tanke- och känslomönster under kontroll. Ger parallellt med insikten om de mer vanliga beteendevetenskapliga diciplinerna, den viktiga och avgörande kunskapen om attraktionslagen, som i sin tur ger enorma insikter om hur folk hittills antingen jobbat spontant rätt med denna universella naturlag, eller på grund av okunnigheten om den, – mot den, (och då också mot sig själv) genom att titta på resultaten de hittills fått. Läs mer på www.liliost.se Där kan du också komma i kontakt med mig om du vill boka mig för uppdrag, som privatperson eller för företaget.

 2014 bästa livskvalitetshöjande verktygslåda! Till dig själv och till någon som du vill ge nyckeln till ett bättre liv.

JAG BLIR VAD JAG TÄNKER. Fylld av verktyg till att på riktigt kunna förändra det du vill förändra i ditt liv. Som ger dig kraften och inspirationen att bli en riktig framgångsletare! Och som framförallt får dig att upptäcka dina regerande tankemönster och förstå både varför det som fungerar och inte fungerar – gör det … Ovärderlig kunskap för att kunna ta kommando över ditt eget liv … och gå från ogillat till gillat läge!

Genom boken Jag blir vad jag tänker, har jag fått nya perspektiv. Både på mig och min omgivning. Övningarna har stegvis men mycket tydligt gett mig nya insikter, som hjälper mig vidare – med helt nya glasögon. Tack!”. Sofia Andersson

Den har gett mig oändliga möjligheter. Genom Lili´s bok och övningar kunde jag konkret arbeta med min egen vilja att dra till mig en positiv omgivning av oändliga möjligheter och visioner. Christina Lewander

 

Beställ den genom förlaget, Adlibris eller Bokus. Eller köp den på Akademibokhandlen, Nk eller Bokia.

Kommentarer