Detox på nätet.

Bild 2
WOMAN IN RED 2014

Detoxa din uppkoppling med nedkoppling som leder till avkoppling!

Internet. Alltid öppet. Uppkopplat och aktiverat.

Så har det inte alltid varit men oavsett generation och ålder är internet och vår digitala närvaro något som blivit mer naturligt för oss än någonsin. Vi förväntar oss att det ständigt finns där. Eller?

Men det fanns en tid då vi endast kunde kommunicera med stationära telefoner och traditionell post. Tänker ofta på min mormors far som var stolt Postmästare i Vimmerby. Det har gått fort framåt i vår nutid kan man lugnt säga.

Yngre eller äldre, vi vänjer oss snabbt och åker alla med i karusellen om vi inte kliver av ibland och väntar på nästa tur…

Tänk dig framåt i tiden och att du om 10 år sitter och tittar på allt du uppdaterat, delat, kommenterat och gillat. 10 status om dagen blir 3 650 på ett år och ca 40 000 inlägg om 10 år. Var rädd om dig själv och din integritet på nätet.

Stanna upp och tänk över din närvaro på nätet. Är den som du vill att den ska vara?  Insikt och medvetenhet leder dig till rätt strategi. Vi lever i en fantastisk tidsålder vad gäller möjlighet till kommunikation och kunskap. Det gäller bara att hitta en bra balans. Njut av nutidens möjligheter och var rädd om dig själv!

Skapa balans – även på nätet. 

Nu ser jag så mycket fram emot årets WOMAN IN RED på Oscarsteatern i Stockholm på tisdag. Då ska vi sätta ner foten för kvinnors hälsa – rent bokstavligen! Mitt koncept KATHAP står på scenprogrammet. Önskar er alla en fantastisk Woman in Red månad runt om i landet.

Läs mer om kampanjen här. 

Kommentarer