Ligger DU i riskzonen?

Idag kommer bloggen in som en kvällsblogg, för dagen har varit späckad med coachningar. Med att coacha andra, eller som jag brukar säga det, att jag jobbar som mental PT, gör att det föds mycket reflektion även i mig. Jag lär mig ständigt saker genom att hjälpa människor vilket gör att även jag växer. Förutom att växa genom dessa möten, gör jag också medvetna insatser daglige i att jobba med mitt personliga växande och att hela tiden jobba på att förbättra min personliga ledarskap. Men så har det absolut inte alltid varit. Det kom i och med att jag blev medveten om att det bara är JAG som kan förändra ett ogillat läge i mitt liv… oavsett om det är någon annan som står som avsändare eller inte!

Många tror att bara vi slutar skolan, så upphör kravet på oss gällande förkovring – i alla fall gällande det personliga växandet. Ja, vissa har kanske gått ett antal utbildningar som jobbet ”tvingat dem” att gå, men för övrigt så tror en stor del att det räcker med det ”spontana lärande” som livet bjuder i olika fason och storlek när det kommer till att växa som människa. Jag tycker skolan visar rätt tydligt trenden för hur fort vi förväntas klara av att lära oss ny kunskap. Ett år per klass. Det finns vissa ungar som fått gå om en eller flera klasser för att de varit frånvarande på ett eller annat sätt, men normen är ändå – ett år per klass. Sedan ska man lärt sig så pass mycket av det som krävs för att man ska kunna avancera till nästa klass.

Gällande det personliga växandet, den personliga utvecklingen, självbilden, självförtroendet, våra attityder, att hålla koll på vilken energi vi sänder, ha koll på hur vi kommunicerar, vårt tonfall när vi gör det, och ha koll på vikten av orden vi låter passera våra läppar. Där är det många som fortfarande ”går i lågstadiet”, fast de passerat både 30-40-50-60 och 70 år….

Jag är lite fashinerad över det faktum att det fortfarande är väldigt få som insett vad de har att vinna på att växa som människor. Vad händer tror du, om du är inte helt nöjd med alla delar av ditt liv, verkar dra till dig samma skit i olika kostym, om och om igen, men inte gör något för att lära dig om vad det är DU sår som ger det du får att skörda. Ja det som händer är att du fortsätter att göra det, eftersom du inte lär dig något nytt – som kan ge något nytt… de flesta vill HA en förändring som jag inte ofta nog kan nämna – men inte lika många vill GÖRA den själva… och DET mina damer och herrar – ger resultat…. Oönskade såna!

Så min fråga denna måndagskväll:, – ligger DU i farozonen för att tillhöra den skara jag just nämnt? Vad gör DU A-K-T-I-V-T för att förkovra dig i ditt personliga ledarskap – dagligen? vad gör du i veckan, månaden, om året? Vad är din actionplan? Vad vill du dra till dig mer av? Är det något i ditt sätt att handla – tänka – känna hittills som kommer ge dig just det? Om ja, – kanon!! Fortsätt med det du gör:-) Om inte, – varför gör du inte allt i din makt för att kunna komma dit??? Vad är det DU mest tycker att du har rätt att ”skylla på” varför inte just DU kan GÖRA en förändring – som skule kunna ge dig resultaten du önskar?

Värt att fundera över! Lycka till med att ta tag och kicka in i ditt eget liv. Det är aldrig försent! Jo, förrästen, om du är död! Men då är det för sent för att göra ngt åt det…. har du verkligen tid att vänta?

With Love/Lili

 

Jag som skriver heter Lili Öst – jobbar som inspirationsföreläsare och som livscoach, eller TANKE – PT som jag kallar mig, och leder förändringsprocesser ur ett – för många nytt perspektiv. Där jag hjälper både företag och privatpersoner att förstå  – ur ett energiperspektiv, varför vissa saker fungerar med lätthet och andra ofta, eller till och med alltid krånglar. Gör folk medvetna om vikten av att ha sina tanke- och känslomönster under kontroll. Ger parallellt med insikten om de mer vanliga beteendevetenskapliga diciplinerna, den viktiga och avgörande kunskapen om attraktionslagen, som i sin tur ger enorma insikter om hur folk hittills antingen jobbat spontant rätt med denna universella naturlag, eller på grund av okunnigheten om den, – mot den, (och då också mot sig själv) genom att titta på resultaten de hittills fått. Läs mer på www.liliost.se Där kan du också komma i kontakt med mig om du vill boka mig för uppdrag, som privatperson eller för företaget.

 2014 bästa livskvalitetshöjande verktygslåda! Till dig själv och till någon som du vill ge nyckeln till ett bättre liv.

JAG BLIR VAD JAG TÄNKER. Fylld av verktyg till att på riktigt kunna förändra det du vill förändra i ditt liv. Som ger dig kraften och inspirationen att bli en riktig framgångsletare! Och som framförallt får dig att upptäcka dina regerande tankemönster och förstå både varför det som fungerar och inte fungerar – gör det … Ovärderlig kunskap för att kunna ta kommando över ditt eget liv … och gå från ogillat till gillat läge!

Genom boken Jag blir vad jag tänker, har jag fått nya perspektiv. Både på mig och min omgivning. Övningarna har stegvis men mycket tydligt gett mig nya insikter, som hjälper mig vidare – med helt nya glasögon. Tack!”. Sofia Andersson

Den har gett mig oändliga möjligheter. Genom Lili´s bok och övningar kunde jag konkret arbeta med min egen vilja att dra till mig en positiv omgivning av oändliga möjligheter och visioner. Christina Lewander

 

Beställ den genom förlaget, Adlibris eller Bokus. Eller köp den på Akademibokhandlen, Nk eller Bokia.

Kommentarer