Hur jobbar din inre Dj?

Vilken är din absoluta favoritcd. Som du sätter på oftast. Som känns klockren och hemtam att ta fram i de flesta sammanhang. Som du oftast sätter på utan att ens registrera ATT du sätter på den… Vad pratar du om nu, kanske du tänker?!

Jag pratar om din favoritskiva som du oftast och med lätthet sätter på inne i ditt eget huvud!

Vilka är spåren på denna cd? Vad säger du mest till dig själv? Vilka känsloscenarion spelar den upp fortast och lättast? Vilka talböcker kommer på lättast??

Och din inre bio, vad visar den mest?

Oerhört nyttiga frågor att ställa sig själv då och då – för att bli medveten om vad det är vi sätter på på bion och cd spelaren – , en härlig positiv film med lyckligt slut, en favoritskiva med bara bra feelgoodlåtar, eller är det en riktig skitskiva med låtar som gör dig förbannad eller ledsen, ett sorgligt drama – eller kanske en riktig skräckis!?

Det som är vår viktigaste uppgift när det gäller vår favvoskiva och favvofilm, är att BLI MEDVETNA om vad det är vi sysslar med. Om du tror att det är ofarligt att spela fel skiva eller film upprepat – så tror du FEL! Det blir en gedigen tanke- och känsloprogrammerare, som inte gagnar dig! Som ALDRIG kommer att gagna dig! Har du koll på vad det är för bilder och tankar du laddar dig själv med mest? Jag ställer frågan ur ett annat perspektiv, – gillar du resultaten du ser i ditt liv? I de frågor där svaret är nej, – spelar du fel skivor. Där du är nöjd, – där spelar du ngt helt annat. Gör en inventering bland filmer och cd:ar. Det har du ALLT att vinna på att göra!!!

Jag hoppas vi ses i Västerås på torsdag! Tills dess/ Skapa något riktigt bra!

 

With Love/Lili

 

 

Jag som skriver heter Lili Öst – jobbar som inspirationsföreläsare och som livscoach, eller TANKE – PT som jag kallar mig, och leder förändringsprocesser ur ett – för många nytt perspektiv. Där jag hjälper både företag och privatpersoner att förstå  – ur ett energiperspektiv, varför vissa saker fungerar med lätthet och andra ofta, eller till och med alltid krånglar. Gör folk medvetna om vikten av att ha sina tanke- och känslomönster under kontroll. Ger parallellt med insikten om de mer vanliga beteendevetenskapliga diciplinerna, den viktiga och avgörande kunskapen om attraktionslagen, som i sin tur ger enorma insikter om hur folk hittills antingen jobbat spontant rätt med denna universella naturlag, eller på grund av okunnigheten om den, – mot den, (och då också mot sig själv) genom att titta på resultaten de hittills fått. Läs mer på www.liliost.se Där kan du också komma i kontakt med mig om du vill boka mig för uppdrag, som privatperson eller för företaget.

 

 2014 bästa livskvalitetshöjande verktygslåda! Till dig själv och till någon som du vill ge nyckeln till ett bättre liv.

JAG BLIR VAD JAG TÄNKER. Fylld av verktyg till att på riktigt kunna förändra det du vill förändra i ditt liv. Som ger dig kraften och inspirationen att bli en riktig framgångsletare! Och som framförallt får dig att upptäcka dina regerande tankemönster och förstå både varför det som fungerar och inte fungerar – gör det … Ovärderlig kunskap för att kunna ta kommando över ditt eget liv … och gå från ogillat till gillat läge!

Genom boken Jag blir vad jag tänker, har jag fått nya perspektiv. Både på mig och min omgivning. Övningarna har stegvis men mycket tydligt gett mig nya insikter, som hjälper mig vidare – med helt nya glasögon. Tack!”. Sofia Andersson

Den har gett mig oändliga möjligheter. Genom Lili´s bok och övningar kunde jag konkret arbeta med min egen vilja att dra till mig en positiv omgivning av oändliga möjligheter och visioner. Christina Lewander

 

Beställ den genom förlaget, Adlibris eller Bokus. Eller köp den på Akademibokhandlen, Nk eller Bokia.

Kommentarer